IT Audit

De IT infrastructuur vormt het hart van elke organisatie.

De prestaties van al uw toepassingen hangen hier dan ook van af. Het is van cruciaal belang dat de configuratie van het geheel op elkaar is afgestemd.

Een goed design en een correcte implementatie ervan vormt de basis van uw IT infrastructuur waarop je verder kunt bouwen. Het gaat hand in hand met een lage operationele kost en een hoge ROI (Return On Investment).

De voorbije 13 jaar heeft NIS Consulting ervaring en kennis vergaard in de verschillende lagen van de IT. Daarbij worden “best practises" dagdagelijks toegepast bij de klant (bedrijven gaande van KMO's tot TOP 200 bedrijven).

Een belangrijk onderdeel van de service portfolio van NIS Consulting bestaat uit IT audits.

 

Herkent u het: 

applicaties die traag reageren, onstabiele processen, bedenkelijke snelheid van het netwerk, werkt een “restore” van een back-up wel, mijn IT infrastructuur is een “black box”, …

OF

Er is nood aan een nieuwe IT investering maar u wenst dit te doen op basis van :

  • facts & figures
  • groeipotentieel
  • ROI
  • controleerbare operationele kost
  • stabiele technologie

 

Aan de hand van een IT audit bezorgen wij u meer inzicht over uw IT infrastructuur en de eventuele probleemstellingen. In geval er effectief problemen worden vastgesteld, stellen wij u structurele oplossingen voor. De resultaten van onze IT audit laten u tevens toe om de juiste beslissingen te nemen rond een IT investeringsdossier.

 

Wenst u meer informatie rond onze service “IT audit” en wat dit kan betekenen voor uw organisatie, contacteer ons via e-mail op  audit@nis-consulting.be