IT Beveiliging

Door de komst van de permanente internetverbinding via ADSL of kabel wordt het netwerk van uw bedrijf 24/24 en 7/7 blootgesteld aan allerlei misbruiken via het internet. "Hackers" trachten via het internet om uw gevoelige bedrijfsinformatie te bemachtigen.

Bij de beveiliging van computernetwerken en informatieflows is het niet alleen de bedoeling om deze aanvallen te onderscheppen, maar ook om te voorkomen dat interne computers/servers onnodige informatie naar het internet sturen.

NIS Consulting heeft verstand van security!

Op uw vraag evalueren wij uw bestaand netwerk. Om uw graad van beveiliging te maximaliseren, ontwikkelen wij een compleet securityplan waarbij alle gerelateerde oplossingen en nieuwste technologieën worden gebruikt.

Wij adviseren en begeleiden onze klanten hoe zij hun netwerk (o.a. wireless security, authenticatie, autorisatie & accounting) en data veilig moeten houden en wat zij hierbij dienen te gebruiken : anti-virus, anti-spam, firewalls, IDS,.... Door uw computersystemen up-to-date te houden (patching) weren wij de manipulaties en misbruiken van hackers.