Jouw IT, onze expertise. Betrouwbaar & Doelgericht

NIS Consulting als jouw IT-expert

Welkom bij NIS Consulting, jouw betrouwbare IT-partner. 

Vanuit onze kennis en expertise, begeleiden en adviseren wij bedrijven bij hun totale IT-strategie. We verzorgen en beheren niet alleen vakkundig infrastructuur, maar ook de beveiliging, oplossingsgerichtheid en de strategie van de volledige IT-omgeving. Dat doen we op een hele open en nuchtere manier ; wij gaan voor een doelgerichte oplossing voor elk IT-probleem. Geen verrassingen, geen addertjes onder het gras.

Een totaalbenadering van jouw IT-behoeften, met langetermijnvisie, waar waardevolle, oplossingsgerichte klantenservice centraal staat. Future-proof en veilig.

Onze diensten

Multi Cloud Diensten

Multi Cloud Diensten

Een volledige portfolio van mogelijke cloud services, zowel Private, Public, als Hybrid. Wat past bij jouw organisatie?

IT-security - GDPR - Data Privacy

IT-security - GDPR - Data Privacy

De veiligheid van data van medewerkers, klanten en leveranciers was nooit belangrijker. Don't worry, wij zijn al jaren trendsetter in IT-security.

IT-strategie

IT-strategie

Is jouw IT-aanpak future-proof? Dankzij onze beproefde workflow, heeft jouw bedrijf in no-time een langetermijn strategie om u tegen te zeggen.

Infrastructuur & Architectuur

Infrastructuur & Architectuur

De fundamenten van de IT-omgeving van jouw organisatie. Net zoals je op zoek gaat naar een uitstekende bouwheer, zijn wij dat voor jouw ICT.

Managed Services

Managed Services

Wij bieden een brede waaier aan Managed Services. We hebben voor elke klant de gepaste oplossing: Support, Project Management of Staffing.

Blog

Rode Neuzen Dag

Op 29 november kleuren wij mee Vlaanderen rood en steunen wij de Rode Neuzen Dag.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x