IT-infrastructuur & architectuur

Foto NIS Consulting - IT-infrastructuur & IT-architectuur


IT-infrastructuur & IT-architectuur,
ze moeten zo stevig zijn als de fundamenten van een huis.

Als je IT-architectuur niet goed in elkaar zit, zal op een bepaald moment het geheel als een kaartenhuisje in elkaar vallen. Net zoals bij een huis zijn de fundamenten essentieel voor de stabiliteit en dat is bij de IT-infrastuctuur niet anders. Met een sterke infrastructuur, werken alle applicaties vlotter, zijn gegevens sneller beschikbaar en is iedereen die op het systeem werk productiever, efficiënter en ook blijer. 

Icon IT-infrastructure NIS Consulting


Architectuur

Na een sterke IT-strategie, is het tijd om een goed plan uit te werken: de architectuur van uw IT-omgeving. Bottlenecks of hiaten in jouw infrastructuur kunnen leiden tot een mindere schaalbaarheid, maar kunnen ook een serieuze impact hebben op beveiliging en de stabiliteit van de IT-omgeving. Dit heeft ook een impact op de day-to-day business. 

Voor we de infrastructuur voor jouw bedrijf uitwerken, werken we dan ook eerst aan de architectuur van uw bedrijf. Winnaars maken plannen, nietwaar?


Infrastructuur

Van zodra de architectuur goed zit, gaan we kijken naar de IT-infrastructuur binnen jouw organisatie. Dit omvat het volledige netwerk met alle bijbehorende apparaten: netwerkswitches, firewalls, routers, proxyservers, WiFi access points, maar ook printers en bijproducten. 

We nemen ook een kijkje naar jouw serverpark en storage, fysiek of in de cloud. 

We bekijken steeds de huidige staat van de bestaande infrastructuur en zien dan hoe we deze kunnen optimaliseren. Dankzij onze medewerkers met verschillende specialiteiten, beschikken wij over de nodige kennis en skills om budget- en future-proof jouw infrastructuur te verbeteren en versterken. 

Enkel voor grote bedrijven? Nee hoor, wij kiezen de producten en markten waarmee we werken zeer zorgvuldig uit, zodat ze prijs- én kwaliteitsmatig zowel binnen KMO omgeving als in grote multinational kunnen worden aangewend. 

Wil je graag weten met welke merken we zoal werken? Neem dan hier even een kijkje. Onze andere diensten leren kennen? Klik dan op een van de icoontjes hieronder.

Icon Multi Cloud Services NIS Consulting
Icon IT-strategie NIS Consulting
Icon IT-security/GDPR NIS Consulting
Icon Managed Services NIS Consulting


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x