Jobs

Bij NIS Consulting nemen we enkel Heroes aan. Mannen of vrouwen die een kei zijn in wat ze doen en alles tot in de puntjes regelen voor onze klanten, met een smile op hun gezicht. Want de klanten van NIS Consulting verdienen de allerbeste service, voor welke vraag of probleem dan ook. Jij bent er om hun dag beter te maken.

Ben jij een genie in wat je doet, gedreven en klantvriendelijk? Word jij ook helemaal warm van alles wat IT is? Dan wordt het dringend tijd dat we eens praten met elkaar. We zetten de koffie alvast klaar.


Helpdeskmedewerker 1st line

Je komt terecht in het servicedesk team.  Hier draait alles om operationele klantenondersteuning.  Vandaag bestaat het team uit 5 medewerkers die garant staan voor een professionele service, zowel per telefoon als per mail.  Als lid van het team ben jij het aanspreekpunt voor klanten. Je registreert problemen en door je vraagstelling verzamel je zoveel mogelijk bijkomende informatie. Op basis daarvan bied je een snelle en klantgerichte oplossing voor het probleem. Je verzekert de opvolging en communicatie naar de klant en je werkt mee aan constante klantentevredenheid.

Lees meer

IT-engineer

Als lid van het IT-team los je 3rd line incidenten (client/server/network) op die geëscaleerd worden door onze Service Desk ; dit kan zowel remote als onsite. Je bent tevens verantwoordelijk voor de optimalisatie van ons datacenter dat hosting services aanbiedt. Je volgt nieuwe technologieën op, analyseert hun toegevoegde waarde en zorgt voor zowel implementatie als ondersteuning. Verder voer je projecten met de grootste zorg uit en volg je met volle goesting deze van A tot Z. Je stemt hierbij jouw werkzaamheden af met jouw collega's om ervoor te zorgen dat onze service en projecten optimaal worden opgeleverd.

Lees meer

Sales Representative

Je bevindt je in de frontlinie, waar je onze huidige klanten in de watten legt en je prospecten warm maakt. Je overtuigt met sterke argumenten. Proactief op zoek gaan naar nieuwe opportuniteiten schrikt je niet af.
Je voornaamste doelstelling is om de verkoop te maximaliseren binnen onze verschillende oplossingen of het beheren van het partner kanaal.
Je verantwoordelijkheden situeren zich op 2 fronten: Account Management van je bestaande klantenportefeuille en nieuwe klanten overtuigen om met ons in zee te gaan.

Lees meer

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x