Multi Cloud Services

Foto NIS Consulting - Multi Cloud Services


Multi Cloud Services (Private/Public/Hybrid)

"In the Cloud" is een ware trend sinds enkele jaren, maar wist je dat er verschillende Cloud varianten bestaan? Voordien had je de keuze: ofwel hield je alles fysiek in huis of je plaatste alles in de cloud. Vandaag zijn er heel wat mixed varianten mogelijk en dat schept mogelijkheden voor zowel grote als kleine organisaties. Welke Multi Cloud Services passen bij jouw bedrijf? 

Icon Multi Cloud Services NIS Consulting


Geniet bij NIS Consulting van alle voordelen van Cloud Services

Mixed Cloud Services integreren in je IT-beleid biedt heel wat voordelen en opportuniteiten. Je kunt genieten van alle voordelen van de verschillende oplossingen die je inzet, en de nadelen? Die zijn er niet meer, omdat je kiest voor Mixed Cloud Services. 


Wat zijn de verschillende varianten binnen Multi Cloud Services?

Private

De naam van een private cloud zegt het zelf: je beschikt over een eigen IT omgeving in de cloud, die volledig afgezonderd is van andere organisaties. 

Public

Bij Public een gelijkaardig verhaal. De naam zegt het zelf. Jouw IT-omgeving is niet volledig afgezonderd van andere organisaties. In het kort: jullie delen de onderliggende structuur. Data wordt uiteraard niet uitgewisseld. Het is een veilige manier, dat kunnen we jou garanderen en het is een budgetvriendelijke oplossing. Je hebt namelijk geen lokale hardware of applicatie infrastructuur nodig, die ook onderhouden moet worden. Een sterke besparing dus als je kiest voor de Public Cloud Services. 

Hybrid

Kies je daarentegen voor een Hybride Cloud oplossing, dan kies je voor het beste van de twee werelden. Je maakt dan gebruik van een combinatie van diensten in een publieke cloud met lokale software. Concreet wil dit zeggen dat er communicatie mogelijk is tussen de verschillende cloud services. 

Een hybride strategie zorgt voor meer flexibiliteit. Workloads kunnen namelijk heel eenvoudig verplaatst worden tussen de verschillende cloud services, afhankelijk van de behoefte van jouw organisatie en het budget dat je vooropstelt. Met een hybride cloud oplossing heb je eveneens meer controle over jouw data. Gevoelige data kan lokaal in een private cloud worden neergeschreven, terwijl je wel gebruik kunt maken van de systemen en de voordelen van een managed public cloud. 

NIS Consulting verzorgt de door jou gewenste Multi Cloud Services van A tot Z, van advies tot de uiteindelijke uitwerking en natuurlijk de support erop. Contacteer ons vandaag nog voor een intakegesprek, zodat we samen kunnen bekijken wat jouw organisatie precies nodig heeft. Wil je graag de andere diensten leren kennen van NIS Consulting? Kies dan hieronder welke service jij zoekt.

Icon IT-strategie NIS Consulting
Icon IT-security/GDPR NIS Consulting
Icon IT-infrastructure NIS Consulting
Icon Managed Services NIS Consulting


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x