Over NIS Consulting

Foto gebouw kantoor NIS Consulting
NIS Consulting werd in juni 2000 opgericht door Philip Meersman.

Vandaag bestaat het team uit een gezonde mix van verschillende experten binnen de IT-wereld, enerzijds vaste medewerkers, maar ook een breed netwerk van freelancers. Dit zorgt voor een hele brede waaier van expertises binnen de organisatie. 

Onze know-how en klantgerichte dienstverlening resulteren in succesvolle realisaties van nationale en  internationale projecten.

Onze missie

NIS Consulting heeft als motto: Your IT, our expertise. Wij bouwen de ideale IT-omgeving op maat van het DNA van jouw onderneming. Vanuit onze expertise zorgen we voor de veiligheid, de schaalbaarheid en het future-proof maken van de IT-omgeving en jouw data. Geen verrassingen, geen addertjes onder het gras.

Waar kan NIS Consulting jou bij helpen? 

Elk bedrijf, of het nu een KMO of multinational is, vraagt om een eigen aanpak, met een langetermijnvisie die bij het DNA van dat bedrijf past. Dat geldt ook voor de ICT van dat bedrijf. Daarom gaan wij er prat op om al jouw projecten, netwerken en work places met de nodige deskundige zorg te bekijken.

De IT-wereld evolueert sneller dan ooit. Wij volgen de laatste trends op, met de nodige kritische blik, zodat jouw IT-strategie op een professionele manier up-to-date blijft. Onze langetermijnvisie en knowhow zorgen voor een gewaarborgde kwaliteit van strategische producten en diensten. Ook veiligheid treedt meer en meer op de voorgrond. Wij zijn al jaren voorloper op IT-security vlak en integreren dit standaard in onze producten en serviceportfolio.

Wij zoeken snel een doordachte oplossing voor jouw IT-uitdagingen en, het belangrijkste van allemaal: wij zijn bereikbaar! Bel of mail ons, en wij staan voor jou klaar.


Over NIS Consulting
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x